Coach

Drs. Christien Pino – van Spaendonck M.I.M.

Kenmerkend voor mijn aanpak:

Inleving, interesse, kennis, analyse en tijd

Samen met de leerling/student wil ik erachter komen waar de kwaliteiten en interesses liggen en in welke studie die het beste tot hun recht komen.

Ik ben geïnteresseerd in diegenen die ik begeleid en in wat hen beweegt. Daarnaast ben ik enthousiast over studies en studeren en beschik over een brede kennis op dit gebied. Ik neem de tijd om te luisteren en kan goed analyseren. Mijn werkterrein is Twente maar ik werk ook veel in andere delen van het land.

Studiekeuze Nederland

Aangesloten bij Studiekeuze Nederland, een vereniging van onafhankelijke en zelfstandig gevestigde studiekeuzecoaches die op verschillende plaatsen in het land werkzaam zijn.

 

Opleiding en werk

Afgestudeerd in de Sociaal Economische Geschiedenis aan de Universiteit Leiden, daarna gewerkt bij het Ministerie van financiën als beleidsmedewerker en bij Philips als informatie en businessconsultant.

Bij Philips het postdoctoraal Master of Information Management afgerond aan de Tias opleiding in Tilburg. Daarnaast verscheidene cursussen op het gebied van consultancy, logistiek, bankwezen, advisering en recht.

Na de verhuizing in Twente werkzaam als assessor bij Potentia bv, projectmanager, interim manager bij de Twente School of Management, office manager bij Pino & Partners, en als vrijwilliger in het schoolbestuur van de Bornsche Scholen Vereniging en het hockeybestuur van Hockey Club Twente.

Coachopleiding gevolgd voor Life & Loopbaancoach bij de Balansgroep in Driebergen en deze aangevuld met een bevoegdheid voor het gebruiken van de Talenten Motivatie Analyse methode, een opleiding tot Reiss Profile Master, gebruik van de Talent Focus testen en De DISC test van Thomas Education. Daarnaast Training in Faalangstreductie en verdiept in studiekeuze bij Dyslexie, Hoogbegaafdheid en Hoge sensitiviteit.